Autoglobus - Reparator Agreat Peugeot

Cadouri de bun venit

Cadouri de bun venit

Până la 30 septembrie, la prima intrare în service-ul Autoglobus cu vehiculul tău Peugeot, te întâmpinăm cu 3 CADOURI de bun-venit*!

Astfel, dacă efectuezi lucrări de service sau caroserii de minim 500 de lei cu TVA, te bucuri de:

În plus, nu uita că la fiecare intrare în service-ul Peugeot Autoglobus beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITĂ în 34 PUNCTE** a mașinii tale.


Nu mai sta pe gânduri!
Sună-ne sau completează formularul pentru mai multe detalii sau o programare.

 0256 400 700 [număr cu tarif normal] Sună-ne: 0256 400 700 [număr cu tarif normal]

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm să verifici aici.

Te rugăm să bifezi căsuţa anti-spam de mai jos.


Disclaimer

*Campanie valabilă până la 30 septembrie 2020, în anumite termene şi condiţii. Se adresează vehiculelor marca Peugeot, indiferent de model, care nu au mai avut intrări în service-ul Autoglobus, și efectuează lucrări de service mecanic, electric sau de caroserii, cu o valoare facturată de minim 500 lei cu TVA. Nu se iau în calcul lucrări ce fac parte din categoria serviciilor pentru roţi / anvelope. Cadourile se acordă prin emiterea de vouchere.

1) Pe bază de voucher, valabil 8 luni de la data emiterii.
2) Pe bază de voucher, valabil până la data expirării ITP-ului vehiculului pentru care a fost emis.
3) Pe bază de voucher, valabil 6 luni de la data emiterii.
Voucherele sunt unice, netransmisibile, și se pot folosi o singură dată. Reducerile se aplică la preţurile în vigoare la data folosirii voucherelor și nu se cumulează cu alte campanii sau promoţii existente.

**Verificarea gratuită se acordă pentru toate lucrările efectuate în service-ul Autoglobus, cu excepţia următoarelor lucrări: diagnoză, înlocuire becuri, revizii de întreţinere (schimb ulei și filtre). Verificarea gratuită nu se acordă pentru: autoturisme cu o vechime mai mică de 2 ani sau cu un rulaj mai mic de 10.000 km; autoturisme care au mai beneficiat de o verificare gratuită în 34 de puncte sau de revizie de întreţinere, în ultimele 6 luni; intrări în service pentru lucrări acoperite de garanţie; reparaţii de tinichigerie/vopsitorie.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi.