Despre Autoglobus

Despre Autoglobus

peste 0
ani în domeniul auto
peste 0
portofoliu clienți
0
mărci reprezentate

Cine suntem?

Cu o tradiţie de peste 44 de ani în domeniul auto și un portofoliu de peste 40.000 de clienţi fizici și juridici, Autoglobus Timișoara și-a extins și îmbunătăţit în permanenţă activitatea pentru a răspunde cerințelor clienţilor și a oferi servicii de specialitate de cea mai înaltă calitate.

Suntem Reparator Agreat Peugeot din anul 2020 și Distribuitor Agreat Peugeot din ianuarie 2024.

Această calitate ne-a fost conferită după o experiență de 24 ani ca Dealer și Reparator Autorizat Citroen – marcă a grupului Stellantis alături de Peugeot – și datorită know-how-ului dobândit în urma colaborării cu cele 10 branduri auto pe care le-am reprezentat de-a lungul timpului.

În prezent vă oferim la preţuri competitive toate serviciile pentru automobile și autovehicule utilitare cu sarcină maximă de 3,5 tone, utilizând tehnologii de ultimă generaţie și un personal înalt calificat.

Atât specialiștii cât și personalul dedicat relației cu clienții sunt incluși în fluxul permanent de formare profesională, frecventând programe de cursuri organizate de companie, de producătorii pe care-i reprezentăm, sau de furnizorii de piese de schimb și materiale.