VERIFICARE GRATUITĂ SERVICE

Știai că la Autoglobus avem grijă de siguranța ta?
La orice intrare în service* beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITĂ* ÎN 34 DE PUNCTE a stării autovehiculului tău, asigurându-te astfel că mașina ta este în condiții optime, indiferent de locul în care plănuiești să călătorești.

Printre elementele pe care le verificăm:

  • elemente de direcție, suspensie și tren de rulare
  • conductele de combustibil, apă și aer
  • instalația electrică de încărcare și starea acumulatorului
  • starea tehnică a lichidelor și a instalației de climatizare
  • constatare generală a stării tehnice a autovehiculului

La final vei primi fișa de verificare, precum și o estimare pentru fiecare lucrare necesară, tu ești cel care va decide ce și când trebuie făcut.

Un sistem simplu, de tip semafor, îți va arăta cu exactitate cât de sigură și în ce stare de funcționare este fiecare componentă a autovehiculului:

Personalul nostru experimentat îți va explica în întregime raportul pentru a te ajuta să decizi ce măsuri să iei, dacă este cazul.

* Verificarea gratuită se acordă pentru toate lucrările efectuate în service-ul Autoglobus, cu excepția următoarelor lucrări: diagnoză, înlocuire becuri, revizii de întreținere (schimb ulei și filtre). Verificarea gratuită nu se acordă pentru: autoturisme cu o vechime mai mică de 2 ani sau cu un rulaj mai mic de 10.000 km; autoturisme care au mai beneficiat de o verificare gratuită în 34 de puncte sau de revizie de întreținere, în ultimele 6 luni; intrări în service pentru lucrări acoperite de garanție; reparații de tinichigerie/vopsitorie.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.