GARANȚILE COMERCIALE PEUGEOT

PENTRU DEFECTE DE FABRICAȚIE

Automobiles PEUGEOT garantează vehiculele noi Peugeot pentru orice defect de fabricație, pentru o durată de 2 ani fără limită de kilometri în cazul vehiculelor utilitare (VU), respectiv 4 ani sau 100.000 km, în funcție de primul termen atins, în cazul vehiculelor particulare (VP).

Garanția comercială pentru defecte de fabricație acoperă aducerea la conformitate sau înlocuirea gratuită a pieselor identificate ca fiind defecte de către Automobiles PEUGEOT sau reprezentantul său, precum și manopera necesară operației de aducere la conformitate a vehiculului.

PENTRU VOPSEA

Automobiles PEUGEOT garantează vehiculul împotriva oricărui defect al vopselei și al lacului caroseriei originale pentru toată durata și kilometri garanției comerciale pentru defecte de fabricație.

Garanția comercială pentru vopsea acoperă refacerea totală sau parțială a vopselei sau a lacului, necesară pentru remedierea unui defect constatat de Automobiles PEUGEOT sau de reprezentantul său.

ANTI-PERFORARE

Automobiles PEUGEOT garantează vehiculul împotriva coroziunii (de la interior către exteriorul caroseriei) începând de la data de livrare înscrisă pe certificatul de garanție pentru o perioadă de 12 ani pentru vehicule particulare, respectiv 5 ani pentru vehicule utilitare.

Garanția comercială anti-perforare acoperă aducerea la conformitate a vehiculului prin efectuarea reparatiilor necesare sau înlocuirea elementelor identificate ca fiind defecte de Automobiles PEUGEOT sau reprezentantul său, pe care au apărut perforații cauzate de coroziune.

VEHICULE ELECTRICE

Suplimentar, vehiculele electrice sau hibride beneficiază de o durată a garanției de 8 ani sau 160000 de kilometri, în funcție de primul termen atins, pentru bateria de tracțiune.

GARANȚIE EXTINSĂ

Până la 6 ani de siguranță financiară și tehnică!

Extinde garanția vehiculului tău Peugeot pentru a beneficia de:

  • continuitatea garanției contractuale, în termeni identici de acoperire și de tratament, pe toată durata de valabilitate a contractului de garanție extinsă;

  • un control mai bun al bugetului tău, fiind protejat împotriva tuturor cheltuielilor neprevăzute

  • expertiza tehnicienilor Peugeot care cunosc perfect vehiculul tău

  • un plus de valoare la revânzarea vehiculului.