Autoglobus - Reparator Agreat Peugeot

Peugeot Service Plus

Peugeot Service Plus

Pentru că Peugeot-ul tău merită cea mai bună întreţinere, la Autoglobus ți-am pregătit un program de service special adaptat vârstei vehiculului tău.

2-3 ANI:

-5% la manoperă
-5% la piesele de schimb*

3-4 ANI:

-10% la manoperă
-10% la piesele de schimb*

+4 ANI:

-20% la manoperă
-20% la piesele de schimb*

Prin Peugeot Service Plus poți avea grijă de mașina ta folosind piese de calitate, cu personal instruit şi aparatură și tehnologie specifică vehiculului tău Peugeot. Și toate acestea la un preț mai mic decât te-ai aștepta!

În plus, nu uita că la fiecare intrare în service-ul Peugeot Autoglobus beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITĂ în 34 PUNCTE** a mașinii tale.


SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm să verifici aici.

Te rugăm să bifezi căsuța anti-spam de mai jos.


Disclaimer

* Promoție valabilă până la 31.12.2022, în anumiţi termeni şi condiţii. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

** Verificarea gratuită se acordă pentru toate lucrările efectuate în service-ul Autoglobus, cu excepția următoarelor lucrări: diagnoză, înlocuire becuri, revizii de întreținere (schimb ulei și filtre). Verificarea gratuită nu se acordă pentru: autoturisme cu o vechime mai mică de 2 ani sau cu un rulaj mai mic de 10.000 km; autoturisme care au mai beneficiat de o verificare gratuită în 34 de puncte sau de revizie de întreținere, în ultimele 6 luni; intrări în service pentru lucrări acoperite de garanție; reparații de tinichigerie/vopsitorie.