Autoglobus - Reparator Agreat Peugeot

Peugeot Extra Care

Peugeot Extra Care

Program de Asistenţă Rutieră în caz de pană sau accident, pentru vehicule cu o vechime mai mică de 10 ani, disponibil 24h / 24, 7 zile / 7.

Programul este destinat persoanelor fizice sau juridice care posedă un autovehicul Peugeot înmatriculat în România, cu o vechime mai mică de 10 ani şi care îndeplinesc următoarele condiţii:

  • Posesori vehicule noi, incluşi în program printr-o campanie promoţională
  • Posesori vehicule în garanţie contractuală (0-4 ani vehicule particulare/ 0-2 ani vehicule utilitare), care efectuează, în perioada de valabilitate a Programului, minimum o revizie cu piese de schimb originale în Reţeaua Reparatorilor Agreaţi Peugeot participanţi
  • Posesori vehicule în afara garanţiei contractuale (4-10 ani vehicule particulare/ 2-10 ani vehicule utilitare), care efectuează, în perioada de valabilitate a Programului, în Reţeaua Reparatorilor Agreaţi Peugeot participanţi o reparaţie (lucrare de întreținere periodică, mentenanță sau reparație accidentală) în cadrul căreia contravaloarea pieselor de schimb originale este de minimum 300 lei, TVA inclus.

Înscrierea în program se poate realiza şi contra cost, pentru 1 an de asistenţă rutieră beneficiarul achitând suma de 99 lei, TVA inclus.

SERVICII PENTRU VEHICULE ÎN GARANŢIE CONTRACTUALĂ

  • Recuperare şi tractare vehicul în caz de ACCIDENT până la cel mai apropiat Reparator Agreat Peugeot
  • Asistență rutieră la locul evenimentului pentru pană de cauciuc, pană de carburant, chei pierdute sau încuiate involuntar in vehicul, alimentare greșită cu combustibil.

SERVICII PENTRU VEHICULE IEȘITE DIN GARANŢIE CONTRACTUALĂ

  • Asistenţă rutieră si tractare vehicul în cazul tuturor DEFECŢIUNILOR TEHNICE IMOBILIZANTE până la cel mai apropiat Reparator Agreat Peugeot
  • Recuperare şi tractare vehicul în caz de ACCIDENT până la cel mai apropiat Reparator Agreat Peugeot.

Nu mai sta pe gânduri, contactează-ne pentru detalii!

Contact

Disclaimer
Campanie supusă unor termene și condiții.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați și/sau să consultați regulamentul campaniei (pdf).