Autoglobus - Reparator Agreat Peugeot

Peugeot Assistance

Peugeot Assistance

Depanare rapidă, 24h din 24, 7 zile din 7, în toată Europa.

Ai rămas imobilizat în trafic? Ai nevoie de remorcare sau depanare? Adresează-te cu încredere serviciului nostru de asistentă rutieră, Peugeot ASSISTANCE.

Pentru vehiculele imobilizate din cauza unor incidente acoperite de garanția contractuală, prestatiile oferite prin intermediul programului Peugeot ASSISTANCE sunt gratuite.

TELEFON

Un simplu apel la numerele** de telefon de mai jos te scapă de orice griji:

  • Tel verde 0800 844 24 24, gratuit, apelabil din orice retea de telefonie fixă sau mobilă natională
  • +4021 326 44 44, apel taxabil, apelabil și din străinatate.

**În orice zi din an, inclusiv sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale, 24 de ore din 24.

Specialiștii noștri vor interveni prompt la locul incidentului, în vederea depanării sau remorcării vehiculului tău până la cel mai apropiat Reparator Agreat Peugeot.

SERVICII SUPLIMENTARE

1. Vehicul de înlocuire pentru o perioadă de maximum 4 zile (dacă efectuarea reparatiei implică imobilizarea vehiculului pentru mai mult de o zi)

2. În cazul în care te afli la mai mult de 100 de kilometri de domiciliu, șoferului mașinii cât și celorlalți pasageri, li se mai poate oferi doar unul din serviciile de mai jos:

  • Asigurarea transportului până la domiciliul acestora + transportul unei singure persoane în vederea recuperării autovehiculului.
  • Cazarea în localitatea unde se găsește service-ul care a efectuat interventia, pentru maximum 3 nopți + transportul unei singure persoane în vederea recuperării autovehiculului.