PROGRAMUL RABLA 2024

Programul Rabla 2024 în 19 martie, iar prima de casare Rabla Clasic este de 7.000 lei în cazul predării unui autovehicul uzat și 10.000 lei în cazul predării a două autovehicule uzate.

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete: 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, respectiv 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul hibrid care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP.

La Peugeot Autoglobus avem soluția potrivită pentru tine, indiferent de nevoie: mașini de mici dimensiuni, compacte, de familie sau SUV-uri, cu motorizări tradiționale, Plug-in Hybrid sau 100% electrice.

CERE O OFERTĂ PRIN RABLA

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Model de interes *

  Alte detalii (dacă este cazul)


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Prin trimiterea formularului confirmi că ai luat la cunoștință și ești de acord că datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

  Termeni și condiţii

  Oferte valabile sub rezerva acceptării Autoglobus 2000 srl ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2024, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2024.