PEUGEOT I-COCKPIT® INTEGREAZĂ INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ CU ChatGPT

PEUGEOT este unul dintre primii producători auto care integrează inteligența artificială ChatGPT* ca serviciu pentru clienții săi. Integrat în celebrul i-Cockpit® și activat prin intermediul asistentului vocal „OK PEUGEOT”, ChatGPT poate răspunde la orice întrebare și oferă un nivel de servicii fără precedent.

Inteligența artificială generativă ChatGPT, care este o abreviere de la „Chat Generative Pre-trained Transformer”, este o tehnologie de ultimă generație dezvoltată de OpenAI. Această tehnologie a învățat dintr-o cantitate uriașă de date, ca să ofere utilizatorilor săi răspunsuri complexe, precise și concise.

Integrat în ecranul tactil al celebrului PEUGEOT i-Cockpit®, acest text similar celui uman este prezentat într-un mod foarte simplu și natural prin intermediul asistentului vocal de la bord. Trebuie doar să spui „OK PEUGEOT” și să formulezi cererea ta, iar ChatGPT va intra în acțiune.

ChatGPT este capabil să răspundă la o gamă largă de întrebări, de la cele mai simple la cele mai complexe, și se poate angaja într-o conversație.

De exemplu, dacă ajungi într-un oraș, îi poți cere să indice monumentele pe care să le vizitezi, să-ți spună istoria acestor locuri și apoi, dacă dorești, sistemul de navigație al mașinii te va ghida chiar până acolo.

ChatGPT poate face mult mai mult decât să răspundă la întrebări. Copiii tăi se plictisesc în timpul unei călătorii lungi? Cereți-i lui ChatGPT să organizeze un test pe un subiect care îi fascinează… În câteva secunde, inteligența artificială va oferi ore întregi de divertisment!

Creator de experiențe noi

 Prin introducerea inteligenței artificiale ChatGPT în mașinile sale, PEUGEOT îmbunătățește experiența asistentului vocal, care devine mai interactivă, mai fluidă și mai intuitivă.

PEUGEOT introduce ChatGPT în i-Cockpit® pentru toate modelele sale de ultimă generație echipate cu navigație conectată. Printre modelele eligibile se numără: Noul 208, Noul 2008, Noul 308, Noul 308SW, Noul 408, Noul 508, Noul 508 SW, Noul E-3008, Noul E-RIFTER, Noul E-TRAVELLER, Noul E-Partner, Noul E-Expert și, în curând, Noul E-5008.

 Toți clienții PEUGEOT cu modele eligibile pot activa ChatGPT prin intermediul Magazinului de servicii PEUGEOT. Introducerea inteligenței artificiale generative în vehiculele PEUGEOT face obiectul unei faze pilot care permite activarea și utilizarea gratuită a sistemului pentru o perioadă de 6 luni**. Inițial rezervată primilor 5.000 de clienți, această ofertă a fost extinsă la 10.000 de clienți în urma unei rate de abonare care a depășit 50% în doar câteva zile.

În urma acestei etape, PEUGEOT va ține cont de feedback-ul utilizatorilor pentru a implementa ChatGPT pentru toți clienții care dețin un vehicul conectat eligibil.

* Acest serviciu nou valorifică puterea inteligenței artificiale generative, inclusiv tehnologiile din platforma Chat AI de la SoundHound. ChatGPT versiunea 3.5 utilizează date furnizate până cel târziu în ianuarie 2022 și, prin urmare, nu dispune de informații despre evenimentele și datele care au avut loc după această dată.

 ** În această fază, ChatGPT va fi oferit clienților PEUGEOT, în limba lor, în Franța, Germania, Spania, Italia și Marea Britanie.