Peugeot 308

PEUGEOT 308

de la 19.458

fără TVA

308, BERLINA COMPACTĂ CU MOTOR TERMIC SAU PLUG-IN HYBRID

Designul seducător propus de noul PEUGEOT 308, un model vârf de gamă, captivează prin personalitatea și dinamismul său.
Oferă-ți libertatea de a alege o berlină compactă echipată cu un motor pe benzină, diesel sau plug-in hybrid, cu o autonomie WLTP de până la 60 km.

Peugeot 308 Plugin Hybrid
Peugeot 308 i-Cockpit

DESIGN ȘI TEHNOLOGIE ÎN SERVICIUL ERGONOMIEI

Noul PEUGEOT i-Cockpit®, în mod categoric ergonomic și intuitiv, oferă acces facilitat la toate funcțiile atent concepute pentru ca tu să te bucuri de un timp de calitate. Un nou volan compact încălzit ce regrupează toate comenzile mașinii. Un nou head-up display digital sau instrumentar de bord digital 3D holografic.

SEDUCȚIE INTENSĂ

Vei fi surprins încă de la prima vedere de seducția intensă emanată de noul PEUGEOT 308, în mod categoric vârf de gamă. Noul 308 afișează în premieră mondială noua emblemă a mărcii PEUGEOT, identitatea atemporală a mărcii ce îmbină istoria cu ultra-modernismul.

Peugeot 308 logo

SOLICITĂ O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Prin trimiterea formularului confirmi că ai luat la cunoștință și ești de acord că datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

  Termeni și condiţii

  Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

  Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2024 (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON).

  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.