Noul Peugeot 208

NOUL PEUGEOT 208

de la 14.211 €

fără TVA.

UN DESIGN IREZISTIBIL

Noul Peugeot 208 are o personalitate sportivă și o atitudine de felină. Farurile LED cu 3 gheare stimulează simțurile cu adevărat.

Peugeot 208 Design
Peugeot 208 i-Cockpit

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

Volanul compact, panoul de bord digital 3D, ecranul tactil de 10” și tastele elegante tip claviatură îți arată ce înseamnă un nou nivel de manevrabilitate și confort.

SIGURANȚĂ OPTIMĂ LA CONDUS

Ai cu totul altă siguranță pe șosea cu ajutorul asistenței la menținerea benzii de rulare, conducerea semi-autonomă și controlul adaptiv al vitezei de croazieră. Parchezi imediat cu asistența vizuală și sonoră oferită de camerele HD la 360 de grade(semn de grad).

Peugeot 208 Siguranta
Peugeot 208 variante

PUTEREA DE A ALEGE

Destinat traficului urban, noul 208 îți oferă libertatea de a alege între un motor cu combustie internă pe benzină, un hybrid sau un motor electric cu o autonomie de până la 410 km WLTP.

SOLICITĂ O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Prin trimiterea formularului confirmi că ai luat la cunoștință și ești de acord că datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

  Termeni și condiţii

  Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

  Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2024 (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON).

  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.