Peugeot 2008

NOUL 2008

de la 17.806 €

fără TVA.

PUTEREA DE A ALEGE

Bucură-te de libertatea de a alege motorul care ți se potrivește:
- cu modelul electric, bucură-te să călătorești oriunde dorești, cu o autonomie de 406 km WLTP, accelerare imediată și condus silențios.
- cu modelul pe benzină, ai un vehicul robust cu motor PureTech 130 CP EAT8, cu consum redus de 5,9l/100km și emisii CO2 de la 133g/km

Peugeot 2008 Motorizari
Peugeot 2008 stil

UN SUV ENTUZIASMANT

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață.

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

Îmbogățește-ți experiența de condus cu PEUGEOT i-Cockpit® 3D* și ergonomia să intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10"* și tabloul digital 3D complet configurabil*. Ia loc la bordul SUV PEUGEOT e-2008 și PEUGEOT i-Cockpit® 3D este pregătit să te asiste pentru a te bucură toate beneficiile rulării 100% electrice - frânarea regenerativă și informații detaliate în timp real despre funcționarea trenului de rulare.

Peugeot 2008 i-Cockpit

SOLICITĂ O OFERTĂ

  Nume *

  Prenume *

  Localitate

  Adresa de e-mail *

  Telefon *

  Alte detalii (dacă este cazul)


  Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Autoglobus (noutăți, promoții, oferte speciale).

  Prin trimiterea formularului confirmi că ai luat la cunoștință și ești de acord că datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

  Termeni și condiţii

  Prețul nu include TVA. Ofertă destinată persoanelor juridice.

  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.