NOUL PEUGEOT E-5008, SUV-ul electric de clasă superioară.

Noul PEUGEOT E-5008 stabilește un alt punct de referință, devenind singurul SUV complet electric în măsură să ofere spațiu excepțional pentru 7 pasageri și autonomie electrică de până la 660 km. Beneficiind de platforma STLA Medium și de o baterie fabricată în Franța, E-5008 răspunde cerințelor clienților care caută un SUV de mari dimensiuni, cu un design impunător, un interior confortabil și performanțe electrice eficiente. PEUGEOT oferă, de asemenea, siguranță totală clienților săi, oferind PEUGEOT E-5008 cu o garanție de 8 ani/160.000 km prin programul ALLURE CARE.

SEDUCȚIE

Un design care combină dinamismul spe- cific unui SUV adevărat cu rafinamentul unui model de segment superior.

EMOȚIE

Un i-Cockpit® panoramic spectaculos și o atmosferă primitoare și de înaltă tehnologie în interior.

EXCELENȚĂ

Un SUV unic, produs în Franța, care oferă 7 locuri și performanțe electrice cu o autonomie de până la 660 km.

Având ca obiectiv să devină o marcă 100% electrică, PEUGEOT continuă să își extindă gama pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților. Noul E-5008 este singurul model din segmentul său care oferă mobilitate 100% electrică pentru șapte pasageri, beneficiind de un interior excepțional de
generos și confortabil.

Noul PEUGEOT E-5008 prezintă flexibilitatea platformei STLA Medium de la Stellantis și este primul model care beneficiază de o configurație extinsă. Ampatamentul de 2,90 m este deosebit de generos, ceea ce îi conferă un spațiu foarte mare, cu o lungime totală de 4,79 m.

Platforma inovativă STLA Medium este concepută astfel încât să ofere cele mai bune servicii din categoria sa pentru cele mai importante criterii ale clienților: autonomie (până la 660 km), timp de încărcare (de la 20% la 80% în 30 de minute), plăcerea de a conduce, performanțe, eficiență și
servicii conectate (planificator de călătorie, încărcare inteligentă, vehicle-to-load, actualizări „over-the-air“).

Noul PEUGEOT E-5008 va fi construit exclusiv la uzina din Sochaux. Acesta este echipat cu baterii ACC fabricate la megafabrica din Franța (Douvrin). Beneficiază de programul ALLURE CARE și de o garanție de până la 8 ani / 160.000 km, cea mai extinsă dintre toate mărcile europene.

Noul Peugeot e-5008 va fi pus spre vânzare în România la sfârșitul anului 2024.