Autoglobus - Reparator Agreat Peugeot

Cadou de bun venit - Igienizare climatizare Cadou

Cadou de bun venit

Știai că umezeala, frigul și lipsa luminii din interiorul instalaţiei de aer condiţionat furnizează un mediu ideal pentru apariţia de bacterii, ciuperci și alte micro-organisme? Acestea sunt antrenate în fluxul de aer circulat de instalaţie şi pot duce la apariția de mirosuri deranjante și iritante pentru căile respiratorii.

Până la 31 mai, la prima intrare în service-ul Peugeot Autoglobus te întâmpinăm cu un CADOU de bun venit! Dacă efectuezi lucrări de minim 600 de lei cu TVA, primești gratuit un serviciu în valoare de 127 de lei: IGIENIZAREA SISTEMULUI DE CLIMATIZARE*.

O soluţie vaporizată și recirculată în interiorul mașinii dezinfectează şi protejează împotriva bacteriilor şi ciupercilor, neutralizând și eliminând totodată mirosurile neplăcute. Te vei bucura astfel de un habitaclu proaspăt și sănătos.

În plus, nu uita că la fiecare intrare în service-ul Peugeot Autoglobus beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITĂ în 34 PUNCTE** a mașinii tale.


Nu mai sta pe gânduri!
Sună-ne sau completează formularul pentru ofertă personalizată sau o programare.

 0256 400 700 [număr cu tarif normal] Sună-ne: 0256 400 700 [număr cu tarif normal]

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm să verifici aici.

Te rugăm să bifezi căsuța anti-spam de mai jos.


Disclaimer

*Campanie valabilă în perioada 18 martie - 31 mai 2020, în anumiţi termeni şi condiţii. Pachetul de igienizare sistem climatizare, în valoare de 127 lei cu TVA, se acordă gratuit pentru vehiculele marca Peugeot, indiferent de model, la prima intrare în service-ul Autoglobus, ce efectuează lucrări de service cu o valoare facturată de minim 600 lei cu TVA. Nu se iau în calcul lucrări ce fac parte din categoria serviciilor pentru roți / anvelope.

**Verificarea gratuită se acordă pentru toate lucrările efectuate în service-ul Autoglobus, cu excepția următoarelor lucrări: diagnoză, înlocuire becuri, revizii de întreținere (schimb ulei și filtre). Verificarea gratuită nu se acordă pentru: autoturisme cu o vechime mai mică de 2 ani sau cu un rulaj mai mic de 10.000 km; autoturisme care au mai beneficiat de o verificare gratuită în 34 de puncte sau de revizie de întreținere, în ultimele 6 luni; intrări în service pentru lucrări acoperite de garanție; reparații de tinichigerie/vopsitorie.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.